Recomanda-ne

Efectuarea comenzilor se poate face:

1. Prin magazinul online:  https://www.mierefilip.ro/
2. La e-mail: [email protected]
3. Prin SMS la nr de telefon  0756056078

   Pentru comenzile din tara plata se face ramburs

   Pentru comenzile din afara tarii plata se face anticipat, dupa calcularea costului transportului cu firma Atlassib, (pentru detalii legate de comenzi , transport si plata, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic)

Ridicarea coletelor se face de la sediile firmei Atlassib, din locatia aleasa de catre client.

 

Costuri transport in tara:

Livrarea se efectueaza prin Fan Curier:

  • 20 lei daca plata se face ramburs (destinatia trebuie sa fie acoperita de catre firma de curierat Fan-Curier, fara kilometrii exteriori).

In cazul livrarilor in zonele din afara ariei acoperite de Fan-Curier se adauga 1,50 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km. suplimentar

Daune la transport

Miere Filip isi asuma responsabilitata pentru transportul efectuat prin Fan-Curier, iar in cazul in care un produs este distrus, returnam produsul fara nici o cheltuiala din partea clientului. In cazul in care continutul coletului este spart, va rugam sa faceti 2 poze si sa ni le trimiteti la adresa de email [email protected] Va multumim.
Clientul este obligat sa verifice coletul care prezinta lovituri, sau deformari, in fata agentului de la firma de curierat, iar in cazul deteriorari unui produs sa intocmeasca un proces verbal de constatare (model de la firma de curierat) a pagubei.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stoc, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, anuntandu-va printr-un mesaj in e-mail sau telefonic.
Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Miere Filip isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.
Persoanele care trimit comenzi si/sau mesaje rau intentionate vor suporta rigorile legii !

Pentru detalii sau alte nelamuriri va rugam sa ne contactati la e-mail [email protected] sau la tel 0756056078.

 

O miere foarte buna. O folosesc in fiecare dimineata in prima ceasca de cafea.

Elena Zaharia

Coletul a ajuns la timp iar mierea are un gust foarte bun!

Cristina Voinea