Recomanda-ne

MAGAZIN ONLINE

www.mierefilip.ro este un serviciu de comert electronic ,comert online , comert prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefonele afisate pe situl https://www.mierefilip.ro si este administrat de www.mierefilip.ro Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari siteului

fara o notificare prealabila. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.mierefilip.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a putea cumpara de pe www.mierefilip.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. www.mierefilip.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Site-ul www.mierefilip.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.mierefilip.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, este necesar sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.mierefilip.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si www.mierefilip.ro

Ne rezervam  dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.

Intrucat prevederile termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.mierefilip.ro

Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a te putea inscrie sau a putea comanda produse de pe www.mierefilip.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE ,  DATELE PERSONALE

Prin inregistrarea ca utilizator al www.mierefilip.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.mierefilip.ro si prelucrarea comenzilor. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de www.mierefilip.ro in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de www.mierefilip.ro doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.mierefilip.ro procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra, contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.mierefilip.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

O miere foarte buna. O folosesc in fiecare dimineata in prima ceasca de cafea.

Elena Zaharia

Coletul a ajuns la timp iar mierea are un gust foarte bun!

Cristina Voinea