Mierea, Catina si Vaccinul
Recomanda-ne
  • 193
    Shares


Mierea, cătina si vaccinul

Mierea naturală în sine este un produs excepțional dar sunt cateva combinații care îi măresc foarte mult valoarea nutritivă.

O astfel de combinație este mierea cu boabe de cătină sau siropul de cătină presat la rece cu miere. Această combinație este o bombă de vitamine și minerale de care are nevoie organismul nostru pentru a ține toate bolile la distanță.

Cătinei i se mai spune şi „ginseng românesc” şi e cel mai bun Vaccin Antigripal natural. Conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât citricele. Este bogată în vitamine, minerale, antioxidanti, probiotice și aminoacizi esențiali (A, B, C, D, E, F, P, K, calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu).

Consumul de cătină este deosebit de benefic pentru persoanele slăbite, astenice, anemice și convalescente, pentru vârstnici și copii, pentru cei cu boli de ficat, afecțiuni cardiace și vasculare, neuroendocrine și alergice, depresie, sterilitate, anxietate, hemoragii interne, și pentru cei cu imunitatea scăzută, predispuși la infecții, răceli și boli.

Siropul produs de mine conține doar sucul si pulpa din fructe amestecate cu miere, fără zahăr, fără conservant și fără să fie pasteurizat. Siropul conține 50% miere și 50% sucul si pulpa din cătină. Trebuie păstrat la frigider unde poate rezista până la 6 luni.

Există și varianta siropului de cătină fără miere sau aromat cu suc de ghimbir și miere.

Doza zilnică recomandată este de 1-3 linguri de 3 ori pe zi pentru adult și de 1-3 lingurițe de 3 ori pe zi pentru copii, consumat ca atare sau cu apă sub forma de suc.
ATENȚIE, nu e recomandat a se consuma cătina seara, înainte de culcare, deoarece are un efect stimulant și energizant!

Siropul e disponibil în sticle de 500 ml. Puteti vedea toate produsele pe baza de catina si miere in linkul de mai jos!

P.S: Rog distribuiti postarea pentru a încuraja micii producatori români!
Mulțumim!

Oferta

Catina cu miere

produse naturale pentru mari si mici

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O miere foarte buna. O folosesc in fiecare dimineata in prima ceasca de cafea.

Elena Zaharia

Coletul a ajuns la timp iar mierea are un gust foarte bun!

Cristina Voinea